Directeursoverleg Westhoek

Westhoekoverleg organiseert het overleg tussen de achttien algemeen directeurs en de adjunct algemeen directeurs van de Westhoekgemeenten. Deze bijeenkomsten worden maandelijks georganiseerd voor de bijeenkomsten van het dagelijks bestuur en de algemene vergadering van Westhoekoverleg.

Op deze manier wordt een maximale synergie beoogt tussen het politieke en ambtelijke overleg in de Westhoekgemeenten. Sinds 2017 is er een algemeen directeur aanwezig op de bijeenkomsten van het burgemeestersoverleg om deze synergie verder te bewerkstelligen.

Voorzitter van het directeursoverleg is Stefan Depraetere, algemeen directeur stad Ieper. Stefan woont het burgemeestersoverleg bij namens het directeursoverleg.

Dries Braeye (Houthulst), Stefan Depraetere (Ieper), Sigurd Verstraete (Zonnebeke), Jef Huyghe (Heuvelland), Nele Vanderhaeghe (Vleteren), Marie Herman (Diksmuide), Wouter Accou (Alveringem), Pascale Feys (Koksijde), Lode Claeys (Koekelare), Dieter Hoet (Westhoekoverleg), Patrick Florissoone (Mesen), Christophe Oreel (Poperinge), (Sabine Dewandel (Langemark-Poelkapelle)), Ann Mouton (De Panne), Sara De Meyer (Kortemark), Joke Jonckheere (Veurne), Lien De Vos (Westhoekoverleg).

Niet op de foto: Lynn Claerhoudt (Lo-Reninge), Joeri Stekelorum (Koksijde), Benoit Willaert (Nieuwpoort).