Mobiel Energieloket komt naar jouw gemeente!

Energiehuis Westhoek komt met zijn mobiel Energieloket naar uw gemeente en nodigt iedereen uit om langs te komen! Ben je geïnteresseerd in het vergelijken van energiecontracten, wil je informatie over renovatiemogelijkheden, heb je vragen bij de warmtefoto van je gevel of wil je weten over de MijnVerbouw-lening en premies? Het Mobiel Energieloket staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

warmtescan van huis

Waar en wanneer

Het Mobiel Energieloket was reeds eerder actief in Diksmuide, Koekelare, Kortemark, Houthulst, Zonnebeke en Ieper, waar reeds veel mensen de weg naar ons loket vonden.

Benieuwd wanneer het Mobiel Energieloket binnenkort naar jouw gemeente komt? Hieronder vind je een kort overzicht.

Gemeente van tot
Heuvelland 7 mei 14 mei
De Panne 21 mei 25 mei
Veurne 27 mei 7 juni
De Panne 10 juni 14 juni
Koksijde 18 juni 2 juli

Telkens wordt het Mobiel Energieloket op de eerste datum feestelijk onthaald op de lokale marktplaats. Daarna verplaatst het zich op verschillende locaties in de gemeente. Wanneer het Mobiel Energieloket zich verplaatst naar een nieuwe gemeente, kan je de gedetailleerde openinsuren en locaties terugvinden via volgende link: klik hier voor data, openingsuren en locaties

Waarvoor kan je hier terecht?

  • Energiecontracten Vergelijken: Onze renovatieadviseur staat klaar om je te helpen bij het vergelijken van energiecontracten, zodat je kunt besparen op je energierekeningen.
  • Renovatieadvies: Ontvang gratis advies en eventueel huisbezoek over renovatiemogelijkheden voor je woning. Leer hoe je je huis comfortabeler en energiezuiniger kunt maken.
  • Warmtefoto van je Gevel: Bespreek de warmtefoto van je gevel met onze specialisten en ontdek manieren om warmteverlies te verminderen.
  • MijnVerbouw- Lening en Premies: Leer meer over de MijnVerbouw Lening en ontdek welke premies beschikbaar zijn voor renovatieprojecten.
  • Heb je een andere vraag? Dan ben je ook zeker welkom!

Het Mobiel Energieloket van Energiehuis Westhoek is er om je te helpen bij het nemen van de juiste stappen om energie te besparen en je woning te verbeteren. Kom langs en laat je informeren!

Contact

Stijn Boury

Sander Paelinck
Renovatieadviseur

051 97 04 28
Sander.Paelinck@dvvwesthoek.be

Dit initiatief maakt deel uit van het nieuwe LEADER-project van het Energiehuis Westhoek, dat loopt tot juni 2025. Door middel van het Mobiele Energieloket hoopt het Energiehuis Westhoek een breder publiek te bereiken en de bekendheid ervan te vergroten.

Het project is opgedeeld in verschillende fasen en omvat een werkingsgebied met meerdere groepen, waarin het project zich ontwikkelt. In september 2023 ging de eerste fase van start. Het Mobiele Energieloket wordt in eerste instantie op de wekelijkse markt geplaatst. De daaropvolgende week verhuist het naar een specifieke wijk of straat waar de toegang tot de diensten van het Energiehuis Westhoek momenteel beperkt is. Deze locatie zal gedurende een periode van twee weken worden bediend.