Het Energiehuis Westhoek zet het Mobiel Energieloket in om dienstverlening op locatie te organiseren.  Hier kunnen mensen in contact kunnen komen met de diverse diensten die het Energiehuis Westhoek aanbiedt.

Mobiel Energieloket komt naar… Diksmuide!

Op 20 november kon je het Mobiel Energieloket vinden tijdens het openingsmoment op de plaatselijke markt in Diksmuide (8.00 – 12.00 u).

Tijdens het openingsevenement staan onze renovatieadviseurs graag voor u klaar om vragen met betrekking tot energie en renovatie te beantwoorden. Na dit openingsmoment verplaatst het Mobiel Energieloket zich naar verschillende locaties in de gemeente Diksmuide.

Dag Uur Locatie
Woensdag 29 november van 9.00 tot 12.00 u. OC De Zwaan, Vladslo
Vrijdag 1 december van 13.00 tot 16.00 u. OC De Kring, Keiem
Maandag 4 december van 9.00 tot 12.00 u. Esenplein in Esen
Woensdag 6 december van 13.00 tot 17.00 u. OC Volcraven, Oostkerke
Vrijdag 8 december van 9.00 tot 12.00 u. OC Walnes, Woumen
Maandag 11 december van 8.00 tot 12.00 u. Grote Markt, Diksmuide

Het Mobiel Energieloket was reeds eerder actief in Koekelare, Kortemark en Houthulst, waar reeds veel mensen de weg naar ons loket vonden. In ons aanbod zit onder meer het verkrijgen van renovatieadvies, het ter beschikking stellen van de warmtefoto van de gevel van je woning, informatie over diverse premies, uitleg over de ‘Mijn verbouwlening’, …

Focus WTV was aanwezig op het openingsevent in Kortemark. De reportage kan je herbekijken via onderstaande video.

Dit initiatief maakt deel uit van het nieuwe LEADER-project van het Energiehuis Westhoek, dat loopt tot juni 2025. Door middel van het Mobiel Energieloket hoopt het Energiehuis Westhoek een breder publiek te bereiken en de bekendheid ervan te vergroten.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Sander Paelinck