Het Energiehuis Westhoek zet een mobiel energieloket in om dienstverlening op locatie te organiseren.  Hier kunnen mensen in contact kunnen komen met de diverse diensten die het Energiehuis Westhoek aanbiedt.

Mobiel Energieloket komt naar… Kortemark!

Op 5 oktober zal het Mobiel Energieloket te vinden zijn op de plaatselijke markt te Kortemark (8u – 13u30).

Tijdens dit openingsevenement staan onze renovatieadviseurs graag voor u klaar om vragen met betrekking tot energie en renovatie te beantwoorden. Na dit openingsmoment verplaatst het mobiel energieloket zich naar verschillende locaties in de gemeente Kortemark.

  • Maandag 9/10 van 14u tot 18 aan de kerk van Zarren
  • Dinsdag 10/10 van 9u tot 12u aan de kerk van Zarren
  • Woensdag 11/10 9u tot 16u aan PM Devloostraat
  • Vrijdag 13/10 van 13u tot 16u aan PM Devloostraat
  • Maandag 16/10 van 9u tot 12u aan het Spoorpark

Het mobiel energieloket was reeds eerder actief in Houthulst, waar reeds veel mensen de weg naar ons loket vonden. In ons aanbod zit onder meer het verkrijgen van renovatieadvies, het ter beschikking stellen van de warmtefoto van de gevel van je woning, informatie over diverse premies, uitleg over de ‘Mijn verbouwlening’, …

Dit initiatief maakt deel uit van het nieuwe LEADER-project van het Energiehuis Westhoek, dat loopt tot juni 2025. Door middel van het mobiele loket hoopt het Energiehuis Westhoek een breder publiek te bereiken en de bekendheid ervan te vergroten.

Het project is opgedeeld in verschillende fasen en omvat een werkingsgebied met meerdere groepen, waarin het project zich ontwikkelt. In september 2023 ging de eerste fase van start. Het mobiele loket wordt in eerste instantie op de wekelijkse markt geplaatst. De daaropvolgende week verhuist het naar een specifieke wijk of straat waar de toegang tot de diensten van het Energiehuis Westhoek momenteel beperkt is. Deze locatie zal gedurende een periode van twee weken worden bediend.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Sander Paelinck of Jeroen Haghedooren