Opgelet – phishingmails in omloop

Er circuleren frauduleuze berichten over (energie)premies of teruggave van belastingen. Een officiële instantie zoals de Vlaamse overheid of uw energiehuis zal u nooit via e-mail, sms, of telefoon vragen naar uw wachtwoord, uw bankgegevens of andere persoonlijke en gevoelige gegevens. Voor meer informatie over hoe u phishing kan herkennen en rapporteren, zie https://www.vlaanderen.be/consumentenbescherming/phishing

Energiehuis Westhoek

Een Energiehuis is een gemeentelijke instelling of een samenwerking tussen verschillende gemeenten. In de Westhoek gaat dit over 17 gemeenten, van de kust tot aan het heuvelland.

  • Bij het Energiehuis kunt u advies krijgen over energiebesparing en kan men u op weg helpen om uw energiefactuur onder controle te houden.
  • Bij het Energiehuis kunt u een voordelige energielening afsluiten (> procedure MijnVerbouwLening)
  • Het Energiehuis kan u ook bijstaan bij het opvragen van offertes bij aannemers, het begeleiden van de werken en u helpen met het aanvragen van premies (> procedure MijnVerbouwPremie)

Meer info? Contacteer onze helpdesk

Energiehuis Westhoek heeft géén loketfunctie op het adres Woumenweg 100 in Diksmuide en kan u daar niet ontvangen.
Wenst u een persoonlijk gesprek bij u in de buurt voor uitgebreide informatie? Maak dan altijd eerst een afspraak via de helpdesk.

Of maak een afspraak bij uw lokaal contactpunt: