Stronger Combined stelt resultaten voor op online conferentie

Het laatste evenement voor Stronger Combined nadert.
Hou alvast 18 november 2022 vrij in je agenda voor een volledige dag webinars die de prestaties en lessen uit het project presenteren, evenals handleidingen met beste werkmethodes en nog veel meer!

Tijdens de online uitgezonden conferentie tonen de verschillende partners van Stronger Combined aan hoe ze deze mobiliteitsuitdagingen op hun eigen manier aanpakken. Je komt te weten welke verschillende pilootprojecten ze hebben opgezet, wat de uitkomsten hiervan zijn en welke conclusies je uit deze resultaten kunt trekken.

Het wordt dus een interessante dag, opgedeeld in verschillende sessies en over verschillende thema’s!
Het volledige programma van de dag wordt binnenkort verspreid samen met een link naar de registratie voor het evenement.

Stonger Combined

Stronger Combined is een project dat mede gefinancierd wordt door het Interreg North Sea Region-programma. Het legt de focus op de reorganisatie van vervoer, pakt mobiliteits- en duurzaamheidsuitdagingen aan door een alternatief te bieden voor particulier voertuigbezit in dunbevolkte gebieden.

Westhoekoverleg tekende ook in op dit project via de Dienstverlenende Vereniging Westhoek en werkte concrete acties uit rond mobiliteit (wat deze acties zijn lees je hier).

Partners Stonger Combined

Praktisch

  • Datum: 18 november
  • voorlopige timing webinars: 8:30 tot 16:00
  • ZOOM zal worden gebruikt voor de uitzending
  • Inschrijven (link volgt)