Maak je gebruik van de vervoersoplossingen aangeboden in het station van Kortemark?
Vul dan deze korte bevraging in en maak kans op een Kortemarkbon t.w.v. €25!

Start bevraging

Jouw medewerking aan deze bevraging is van goudwaarde voor onze evaluatie. Bedankt om ze zo nauwgezet mogelijk te willen beantwoorden. Zo maak je immers kans op een Kortemarkbon, waarmee je bij tal van handelaars in Kortemark aankopen kunt doen. De namen van de vijf winnaars worden bekendgemaakt tijdens de lancering van het nieuwe fietsdeelsysteem in Kortemark op zaterdag 27 maart.

De uitbouw van deze vervoersmodi maakt deel uit van het ‘Stronger Combined Project’, gefinancierd door Interreg Noordzee Regio. In het kader van dit Europees project zouden we graag het fietsdeelsysteem evalueren, dat gelanceerd wordt aan ‘De Stoasje’ in Kortemark. Met die evaluatie willen we onderzoeken in welke mate fietsdelen reisgedrag kan beïnvloeden, met een focus op duurzaamheid. In dit kader heeft DVV Westhoek deze bevraging opgesteld.

We zijn ook op zoek naar enkele reizigers die een reisdagboek willen bijhouden. Deelnemers mogen van ons de vraag verwachten of ze daartoe bereid zijn. Maar da’s uiteraard volledig vrijblijvend.