Wil je je graag inzetten in een afwisselende job en ben je een geboren netwerker? Heb je daarnaast interesse in het sociale werkveld en de wereld van OCMW’s, CAW’s en ziekenfondsen? Schrikt het uitbouwen van een innovatieve werking op de eerstelijn – waar de burger met een hulpvraag centraal staat – je niet af? Dan ben jij de collega die we zoeken! We zijn op zoek naar een enthousiaste projectmedewerker voor de uitrol van het Geïntegreerd Breed Onthaal of kortweg GBO in de Westhoek.

Geïntegreerd Breed onthaal moet tegen eind 2025 op de kaart gezet worden in de Westhoek. Het GBO moet er namelijk voor zorgen dat burgers zonder omwegen bij de juiste hulp belanden. Het GBO is gericht op twee belangrijke doelstellingen:

  1. het realiseren van een toegankelijke sociale hulp- en dienstverlening voor de burger
  2. Ervoor zorgen dat de rechten van burgers gerealiseerd worden. Het betreft minimaal financiële bijstand of leefloon, maximaal de sociale grondrechten.

Hiervoor bundelen de OCMW’s, de CAW’s en de diensten maatschappelijk werk van de ziekenfondsen uit de Westhoek de krachten. Binnen dit intens samenwerkingsverband behoudt elke partner zijn expertise. De expertise wordt gekoppeld om actiever de hulp en het recht op ondersteuning tot bij de personen zelf te brengen (outreachend en proactief werken).

Overtuigd? Bekijk hier nog eens de volledige vacature en het functieprofiel.

Solliciteren kan tot en met 30 september.