De Dienstverlenende Vereniging (DVV) Westhoek werft een DESKUNDIGE INFORMATIEBEHEER aan voor de Intergemeentelijke Archiefdienst.
De medewerker zal, in samenwerking met de deelnemende gemeenten, instaan voor de uitbouw en uitvoering van een goed archiefbeheer bij de deelnemende gemeenten in de Westhoek.

Als deskundige informatiebeheer ben je het aanspreekpunt voor lokale besturen rond digitale en analoge archivering. Je opdracht bestaat uit het opmaken en implementeren van een informatiebeheersplan voor enkele van de deelnemende besturen (serieregister). Je maakt hiervoor inventarissen op van het aanwezige archiefmateriaal en werkt nauw samen met de ICT-dienst rond digitale archivering. In overleg met de gemeentediensten breng je het informatiebeheer in kaart. Via opleidingen, handleidingen en in één-op-één-contacten adviseer en sensibiliseer je de archiefvormers binnen het bestuur.

De tewerkstelling is voltijds op het niveau van een bachelor.  Relevante ervaring met ‘informatiebeheer’ kan als gelijkwaardig worden beschouwd aan het bezitten van een bachelor diploma.

Interesse in deze functie? Solliciteren kan tot 31 augustus 2023.

Alle info is terug te vinden in: