In samenwerking met de verschillende partners van het platform Sterk Sociaal Werk organiseren wij op 6 mei tussen 10u en 12u een jobbeurs in het JOC Ieper. Op de jobbeurs vind je Westhoekvacatures uit de brede socio-culturele sector. Dus jobs voor functies als orthopedagoog, maatschappelijk werker, gezinscoach, jeugdwerker, socio-cultureel medewerker, leefgroepbegeleider, opbouwwerker,…

Studeer je binnenkort af en ben je benieuwd wat de Westhoek voor jou in petto heeft? Of ben je nog op zoek naar een vakantiejob of stageplaats in de socio-culturele sector? Zegt een ‘carrièreswitch’ naar de sociale sector je iets maar zit je hieromtrent met heel wat vragen?  Of ben je actief op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het brede sociale werkveld? Kom dan zeker eens langs! Verschillende werkgevers uit de Westhoek zullen je verwelkomen en een antwoord geven op al je vragen!

Het Vlaams platform Sterk Sociaal Werk, waar DVV Westhoek partner is van het West-Vlaamse platform, wil onder andere met dit initiatief het sociaal werk versterken met als doel de mensenrechten en sociale grondrechten voor iedereen te realiseren. We willen het sociaal werk op de eerstelijn in de kijker zetten en een groter maatschappelijk draagvlak voor deze brede sector creëren. Hiervoor werd Vlaamsbreed een actieplan opgemaakt en worden provinciaal acties uitgerold.