Ben je gemotiveerd om met mensen aan de slag te gaan? Kijk je naar hun mogelijkheden en talenten ? Weet je van aanpakken en heb je een hands-on mentaliteit? Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste arbeidstrajectbegeleiders (2 x 0,8 VTE) om het team van De Opstap te versterken.

De Opstap is een intergemeentelijke samenwerking van de sociale diensten van de lokale besturen Alveringem, Diksmuide, Houthulst, Koekelare, Kortemark, Langemark-Poelkapelle, Lo-Reninge, Vleteren en Zonnebeke. Deze werking heeft als doel duurzame socio-professionele integratie/activering van cliĆ«nten en kansengroepen op de arbeidsmarkt inschakelen. Je staat in voor individuele begeleiding, opvolging van de nieuwste evoluties omtrent ‘activeren’ en het leggen van contacten bij organisaties en werkgevers. Daarnaast werk je ook mee aan de nieuwe projecten (groepsmodules, taalcoaching, bedrijvencoaching,…) die zullen opgestart worden onder de vleugels van De Opstap.

We zoeken een collega die voornamelijk actief zal zijn in Kortemark, Langemark-Poelkapelle en Zonnebeke. Daarnaast nog een andere collega om de cliƫnten uit Alveringem, Diksmuide en Lo-Reninge te ondersteunen. Bij sollicitatie geef je je voorkeur door.

Werd je interesse gewekt voor deze vacature? Solliciteren kan tot en met 15 juni 2022. Alle info is terug te vinden in: