Ben jij een geboren netwerker met het hart voor ouderen en kwetsbare personen? Voel je je geroepen om een warme leefomgeving te creëren voor kwetsbare inwoners van de gemeenten Alveringem, Vleteren en Lo-Reninge en wil je hiervoor een enthousiast team van vrijwilligers aansturen? Weet je van aanpakken en heb je een hands-on mentaliteit? Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor de dorpsdienst NestorPlus.

Dorpsdienst NestorPlus, de intergemeentelijke samenwerking van Alveringem, Lo-Reninge en Vleteren, biedt via een netwerk van vrijwilligers aanvullende dienstverlening zoals vervoer, boodschappen, gezelschap, klusjes,… aan senioren of andere personen met zorgvraag. Je verzekert dus deze dienstverlening door vrijwilligers in te schakelen die senioren, mindervaliden, chronisch zieken en zorgbehoevenden in dit landelijke gebied ondersteunen. Je wordt hiervoor sterk omkaderd door de sociale diensten van de drie gemeenten.

Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse werking van NestorPlus en krijg je ook de vrijheid om nieuwe, innovatieve diensten ten behoeve van de doelgroep, toe te voegen aan de werking.

Geprikkeld? Bekijk dan zeker eventjes de volledige vacature en het functieprofiel.