In de Westhoek is het onmogelijk om je te vervelen. Je kunt er met de hele familie terecht voor concerten, theater, sportbeleving, films, musea, speelpleinwerking en nog veel meer. Je kan nog meer van dat aanbod genieten met de UiTPAS Westhoek, de spaarkaart voor je vrije tijd.

Sinds de zomer van 2017 kunnen inwoners uit Diksmuide, Ieper, Poperinge en Zonnebeke genieten van de voordelen van de UiTPAS. Met je persoonlijke UiTPAS spaar je punten bij elke deelname aan een activiteit in je vrije tijd. Deze punten kunnen omgeruild worden voor interessante voordelen naar keuze. Ieder gezinslid (vanaf 3 jaar) kan een UiTPAS aankopen. Je betaalt eenmalig 5 euro als volwassene, kinderen en jongeren onder 18 jaar betalen slechts 2 euro. De spaarkaart is te verkrijgen op verschillende locaties in de deelnemende gemeenten. Als je een UiTPAS aankoopt, krijg je ook meteen enkele interessante welkomstvoordelen.

Spaar vanaf nu punten met de UiTPAS app door de QR-code op de spaarzuil te scannen met je smartphone. Bekijk hoeveel punten je al spaarde en alle voordelen voor de locatie waar je een punt spaarde. Met de UiTPAS app staat je UiTPAS gewoon op je smartphone!

Met de UiTPAS app koppel je jouw UiTPASnummer aan je app en kan je zo je smartphone gebruiken als UiTPAS. De app bewaart je UiTPASnummer en maakt er ook een barcode van. Zo kan je je smartphone gebruiken aan een UiTPASbalie om een punt te sparen of voordelen om te ruilen. Met de UiTPAS app kan je ook aan spaarzuilen een punt sparen door de QR-code te scannen op het schermpje van de spaarzuil. Wanneer je een punt spaart met de app kan je snel kijken welke voordelen er worden aangeboden op de locatie. ‘Doordat je de UiTPASkaart niet meer bij je hoeft te hebben, kan er nog meer gebruik worden gemaakt van de voordelen van de UiTPAS’, aldus Ben Desmyter.

Voor meer informatie: Ben Desmyter, Voorzitter Forum Jeugd Westhoek, ben.desmyter@poperinge.be, 0498 10 24 96.

Meer info