Streekhuis-banner_november_2020
Nieuwsbrief november 2021
  • Gratis webinar 'Renoveren in de Westhoek' - 16 november 2021 om 20u
  • Week van de smaak - de smaak van geluk - 18 tot 28 november 2021
  • Symposium 'kleine landschapselementen, kleine bouwstenen voor grootse landschappen - 14 december 2021
  • Nieuwsbrief 'Passage Vlaanderen-Westhoek'

Gratis webinar 'Renoveren in de Westhoek' - 16 november 2021

beeld-renoveren-in-de-Westhoek
Energiehuis Westhoek organiseert samen met de woonwinkels in de Westhoek (Habito woonwinkel, WoonWinkel West en woondienst Zonnebeke – Langemark-Poelkapelle) een gratis webinar ‘Renoveren in de Westhoek’.

Tijdens deze webinar legt Evelien Willaert van vzw Dialoog je uit hoe aan je aan die renovatie kunt beginnen. Ook wordt meer info gegeven over mogelijke premies en leningen.

Inschrijven kan via deze link. Je vindt er ook het volledige programma.

Maak je dit mee bekend via Facebook?

Symposium 'kleine landschapselementen, kleine bouwstenen voor grootse landschappen - 14 december 2021

Wat vragen onze landschappen van morgen? Welke noden en wensen leven er bij burgers? Waarom, voor wie en welke KLE zien we in onze landschappen van morgen? Antwoorden komen er aan de hand van lezingen van o.m. Emeritus Hoogleraar Martin Hermy en professor Hans van Dyck, themasessies in kleinere groepen en een panelgesprek tussen sectoren, beleid en de academische wereld. Simon Demeulemeester (Knack, 'Maai mei niet') leidt de dag in goede banen.
0047 map 0046_2010-05-14-min
Het symposium Kleine landschapselementen vindt plaats op 14 december van 9u tot 16 u in CC Het Perron te Ieper.
Wil je erbij zijn? Laat je emailadres achter op deze pagina en je ontvangt een uitnodiging.

Week van de smaak - de smaak van geluk - 18 tot 28 november 2021

week van de smaak
Van 18 tot 28 november vindt de vijftiende editie van de Week van de Smaak plaats. Het thema dit jaar is ‘De Smaak van Geluk’. Na het speciale 2020 hoopt de organisatie achter de Week van de Smaak opnieuw tal van leuke, kleinschalige maar daarom niet minder hartverwarmende acties en activiteiten mee te mogen bekend maken.
Hebben jullie goesting om een fijne activiteit te organiseren of om een ‘specialleke’ aan te bieden tijdens de Week van de Smaak, registreer deze dan zeker op deze website van de Week van de Smaak. Wat je organiseert en voor wie, dat kies je volledig zelf! Ga je voor een proeverij of lezing voor een breed publiek, mik je op een specifieke kleinere doelgroep of organiseer je liever iets intern voor je collega’s, leden of klasgenoten. Het maakt niet uit zolang jullie er maar met zijn allen gelukkig van worden…
Nog op zoek naar inspiratie en ideetjes? Neem dan zeker hier een kijkje!

Nieuwsbrief 'Passage Vlaanderen-Westhoek'

Passage Vlaanderen-Westhoek is een wekelijkse nieuwsbrief. De nieuwsbrief wil bijdragen aan het creëren van een grensoverschrijdende regio die dicht bij de burgers staat. Passage Vlaanderen-Westhoek wil onafhankelijk zijn met een autonome redactie.
logo_passage_rgb
Het beste nieuws van de regio in de media wordt geselecteerd en gepubliceerd . De nieuwsbrief is tweetalig (Frans-Nederlands). In de nieuwsbrief bevat een vertaalde samenvatting van de artikelen.
De geselecteerde korte verhalen raken aan de domeinen economie, ruimtelijke ordening, cultuur en samenleving. Artikelen moeten relevant zijn voor elke partij.
Interesse? Schrijf je hier in!
logoreeks_footer-7-logo's_nw_DVV-WHO
footer