Streeknieuws Esenkasteel

[UITNODIGING] WEST4WORK bouw: over het vinden en behouden van werknemers - 16 mei in Ieper

Jamal HOME_Tekengebied 1
Stefanie home_Tekengebied 1
Beste
U bent actief in de bouwsector en op zoek naar informatie over het vinden en behouden van werknemers? Of u kent mensen uit uw nabije omgeving die te maken hebben met de arbeidsmarktkrapte in de bouw?
U bent allen welkom op 16 mei in Ieper.

RESOC Westhoek, Constructiv, VDAB, POM en stad Ieper organiseren ‘WEST4WORK bouw’.
west4workbouw logoreeks_1
combinatielogo esf

PROGRAMMA

19u00
De avond bestaat uit verschillende onderdelen. Als eerste wordt u ontvangen door verschillende organisaties met informatie over instroom, opleiding, (be)houden van werknemers, employer branding en mobiliteit. U krijgt hierbij een broodje en een drankje. Een overzicht van de organisaties en hun informatie vindt u hieronder terug.

20u00
Vervolgens komt het opleidingscentrum Alert! een toelichting geven over hun project “bouwen aan mentaal vermogen”. Zo ontwikkelden zij een catalogus met efficiënte acties rond dit thema. U kunt het zien als een menukaart waarbij een bedrijf een traject op maat kan opstellen en dit voor alle doelgroepen en op verschillende preventieniveaus. Het gaat om opleidingen, toolboxen, begeleidingstrajecten, ondersteuning van het beleid, enzovoort.

Aansluitend komt LOGO spreken over het project “gezond op de werkvloer”. Heel wat ondernemingen willen iets ondernemen om een gezonde werkomgeving voor hun werknemers te creëren, maar weten niet hoe te starten. Met dit project kunt u een subsidie aanvragen om een coach in te schakelen.

Om een antwoord te bieden op al uw HR-vragen organiseren we een panelgesprek met verschillende specialisten ter zake. Indien u nu al vragen hebt, dan kunt u deze stellen via het inschrijvingsformulier. We brengen deze vragen graag aan bod voor u.

Na het panelgesprek komt Bruno Monteyne van Deme Group spreken over zijn ervaringen en inzichten in het ruime HR-domein. Om af te sluiten neemt Christof Dejaegher, voorzitter van RESOC Westhoek het woord. Hij heeft het onder meer over de inzet van de provincie West-Vlaanderen voor de bouwsector, bijvoorbeeld ‘Acasus’ in Veurne.

21u15
Als laatste bent u welkom op onze netwerkreceptie. Hier kunt u nog langsgaan bij de aanwezige standen op de infomarkt.

Graag tot op het regionaal netwerkevent WEST4WORK voor de bouwsector, op 16 mei, in Ieper!

PRAKTISCH
Datum: 16 mei 2019
Uur: van 19:00 tot 22:00
Locatie: AURIS, Ter Waarde - Ieper
Meer info en inschrijven: via deze link (deelname is gratis)

W4W_uitnodiging 10x21

INFOMARKT

west4workbouw markt
DienstVerlenende Vereniging Westhoek
footer