Streeknieuws Esenkasteel

[HERINNERING] Streekevenement Back to the future:

“Het verleden dient om ervan te leren,
de toekomst dient om naar uit te kijken.”

5 juni @Auriscentrum in Ieper, vanaf 19u00
afbeelding-Streekevenement2-play
We kijken even achterom … om dan met volle kracht vooruit te gaan … met en voor wie een hart heeft voor de Westhoek. Want het verleden moet een springplank zijn, geen hangmat. En omdat RESOC Westhoek niet ophoudt te bestaan, maar opgevolgd wordt door ‘iets nieuws’…

Ben jij ook benieuwd naar wat de toekomst brengt?

Wij nodigen jou uit om met ons te werken aan twee ontwikkelingen die cruciaal zullen zijn voor de sociaaleconomische toekomst van de Westhoek:
  • Ontdek hoe de regio Westhoek bestuurlijk wil vernieuwen en daarvoor de hand reikt naar de Vlaamse overheid: met een regiodeal, met een stedelijke motor ten behoeve van onze mooie landelijke regio met meer dan 118.000 inwoners.
  • Ontdek hoe de regio nog beter kan inspelen op maatschappelijke trends om een aantrekkelijke regio te blijven om te wonen, te werken en te ondernemen.
We zijn met dit initiatief niet aan ons proefstuk toe. Eerder hebben we met RESOC visie en strategie ontwikkeld en acties vorm gegeven, een aantal bakens verzet. Wat hebben we daaruit geleerd? En wat nemen we mee naar wie nu aan zet is om mee de toekomst van de Westhoek in te kleuren?

We bouwen vanaf 5 juni aan de Westhoek van morgen, en overmorgen, … en “the day after”.

Join us @Ieper

> en schrijf je nu in <

(inschrijven voor maandag 3 juni)
Meer informatie over het programma en de lijst met inschrijvingen
vind je terug op de website van RESOC Westhoek.
combinatielogo_esf_Vlaanderen_Leader
DienstVerlenende Vereniging Westhoek
footer